Kasvaseinajoella.fi

uusiA kontakteja ja Lisää bisnestä

kasvun kontakteja

Etsitkö yrityksellesi alihankkijoita, tavarantoimittajia, palveluntarjoajia tai asiakkaita Suomesta tai kansainvälisiltä markkinoilta? Tuemme uusien kumppanuuksien löytämisessä ja kasvun rakentamisessa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.
Tilaa yrityksellesi täsmäkontakteja sähköisestä palvelustamme tai ole yhteydessä!

– Kotimaan kontaktit, Sanna Kankaanpää, p. 040 074 3422
– Kansainväliset kontaktit, Satu Alapiha, p.  050 383 0355

seinäjoen yrityshakemisto

Seinäjoen yrityshakemistosta löydät yli 5.000 seinäjokisen yritystoimipaikan yhteystiedot. Voit etsiä hakemistosta paikallisia B2B-kontakteja veloituksetta! Vastaava hakemistopalvelu on tarjolla myös useimmissa muissa kaupungeissa ympäri Suomen. Kätevää ja kustannustehokasta! Seinäjoen hakemistoon pääset täältä.

 

lISÄÄ MYYNTIÄ

Etsitkö uusia asiakkaita ja myyntiä? Myyntitapahtumissamme pitchaat potentiaalisille ostajille yrityksenne osaamista ja tuotteita, samalla saat ostajilta palautetta tarjoamastanne ja parhaassa tapauksessa jopa myyntiä!
Voit myös ilmoittaa meille kiinnostavia ostajia (julkisia ja yksityisiä), joita haluat tavata. Kontaktoimme heidät, keräämme osallistujat ja järjestämme esittelytilaisuuden (live tai skype). 

– Tapahtumatuotanto, Piia-Marika Jokela,  p. 040 550 4039

MYYNTITAPAHTUMAT

Tule tapaamaan ostajia sekä esittelemään yrityksenne tuotteita ja palveluita lukuisiin myyntitapahtumiimme ympäri vuoden! Julkisten tahojen myyntitapahtumien sesonki on tulevana syksynä, heti budjetointien valmistuttua. Bongaa sopiva myyntitilaisuus
tapahtumakalenterista  ja ilmoittaudu mukaan!

 
voimaa VERKOSTOista

Liity mukaan yrittäjyyden ykkösjoukkueeseen ja verkostoidu alueella! Seinäjoen teknologiateollisuuden, ruoka-alan sekä kaupallisen keskustan yritykset ovat yhdessä enemmän kuin osiensa summa: Yhteistyö tuo voimaa markkinointiin, myyntiin ja rekrytointeihin!
Kysy lisää verkostojen toiminnasta sekä tule mukaan yritysten yhteisiin myyntiesitteisiin!

– Teknologiateollisuus / Tech Team, Tapio Seppä-Lassila, p. 040 501 7350
– Elintarvike- ja juomateollisuus / Food Team, Sanna Kankaanpää, p. 040 074 3422
– Kaupallinen keskusta / City Team, Niina Koskipalo, p. 050 4300 792

tähtijoukkue -myyntiesite

Teknologiateollisuuden palvelutarjomamme on huikeaa! Tavoitteenamme on herättää globaaleilla markkinoilla toimivien päämiesten kiinnostus tätä osaamista kohtaan. Tähtijoukkue-esitettä onkin jo jaettu yli 100:lle kone- ja laitevalmistajalle Suomessa.
Katso ketkä ovat jo mukana: Tilaa tähdille

food business -myyntiesite

Eteläpohjalainen ruokaprovinssi on myös vahva juomaprovinssi! Ruoka- ja juoma-alan yritysten yhteistä myyntiesitettä on jo jaettu yli 80 suurlähetystöön ympäri maailman sekä esitelty kymmenille alan sisäänostajille.
Katso ketkä ovat jo mukana:  Food Business from Seinäjoki Region

Ota yhteyttä