Kasvaseinajoella.fi

Lisää bisnestä

LIIKETOIMINTA LENTOON

Liiketoiminta lentoon -ryhmäsparraus on nopea keino yrityksen vahvuuksien tunnistamiseen. 

Sparraus sisältää kaksi aamupäivää (à 2 tuntia) tiukkaa paneutumista liiketoiminnan eri osa-alueisiin 3-4 yrityksen ryhmässä. Sparrauksen ja oman pohdinnan lisäksi yritys saa mukaansa arvokkaita ideoita ja ajatuksia myös muilta osallistujayrityksiltä.

Sparrausteemoina osaaminen & henkilöstö, kilpailijat & erottautuminen, asiakkaat & tarpeet, asiakkuuksien hoitaminen, tunnettuus & näkyvyys, markkinointi  & myynti,  tuote & palvelut, tuotannon ohjaaminen, yhteistyökumppanuudet & hankinnat, kannattavuus & rahoitus, johtaminen & vastuut sekä riskit & suojautuminen.

Seuraavat ryhmät starttaavat lokakuussa ja marraskuussa. Sparrausta on saatavilla myös yrityskohtaisesti!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Riina Mansikkamäki, p. 050 325 4720, riina.mansikkamaki@intoseinajoki.fi

 

”Saimme sparrauksesta hyviä tärppejä ja  ennen kaikkea vahvistusta sille, että olemme oikealla kasvun tiellä. Sen oivaltaminen antoi taas uutta buustia oman liiketoiminnan kehittämiseen.” Kirsi Heidt, yrittäjä, Valkoinen Puu

”Antoi ajattelemisen aihetta ja näkökulmaa ulkopuolisten silmin. Fiilis oli rento ja vuorovaikutus avointa.” Raija Soukka, markkinontipäällikkö, ESLA

”Buustasi itseä ajattelemaan ja pisti toimimaan. Sai erilaista näkökulmaa omaan yritykseen.”  Sari Nisula, Boutique S

voimaa VERKOSTOista

Liity mukaan yrittäjyyden ykkösjoukkueeseen ja verkostoidu alueella! Seinäjoen teknologiateollisuuden, ruoka-alan sekä kaupallisen keskustan yritykset ovat yhdessä enemmän kuin osiensa summa: Yhteistyö tuo voimaa markkinointiin, myyntiin ja rekrytointeihin!
Kysy lisää verkostojen toiminnasta sekä tule mukaan yritysten yhteisiin myyntiesitteisiin, kuten  teknologiateollisuuden tähtijoukkueeseen!

– Teknologiateollisuus / Tech Team, Tapio Seppä-Lassila, p. 040 501 7350
– Elintarvike- ja juomateollisuus / Food Team, Sanna Kankaanpää, p. 040 074 3422
– Kaupallinen keskusta / City Team, Niina Koskipalo, p. 050 4300 792

lISÄÄ MYYNTIÄ

Etsitkö uusia asiakkaita ja myyntiä? Myyntitapahtumissamme pitchaat potentiaalisille ostajille yrityksenne osaamista ja tuotteita, samalla saat ostajilta palautetta tarjoamastanne ja parhaassa tapauksessa jopa myyntiä!

Tule tapaamaan ostajia sekä esittelemään yrityksenne tuotteita ja palveluita lukuisiin myyntitapahtumiimme ympäri vuoden! Julkisten tahojen myyntitapahtumien sesonki on tulevana syksynä, heti budjetointien valmistuttua. Bongaa sopiva myyntitilaisuus
tapahtumakalenterista  ja ilmoittaudu mukaan!

Voit myös ilmoittaa meille kiinnostavia ostajia (julkisia ja yksityisiä), joita haluat tavata. Kontaktoimme heidät, keräämme osallistujat ja järjestämme esittelytilaisuuden (live tai skype). 

Lisätiedot:  Piia-Marika Jokela,  p. 040 550 4039, piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi

TEST IT – TAPAHTUMISTA BUUSTIA BISNEKSEEN

Uusi tuote tai palvelu? Jopa 9/10 innovaatiosta epäonnistuu. Usein siksi, että sitä ei testata tarpeeksi ajoissa, varsinkaan oikealla kohderyhmällä. Testaa sitä tapahtumassa. Hae mukaan testaajaksi tästä!

Ota yhteyttä